Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A napenergia jelenleg ugyanazon az áron elérhető

A napenergia jelenleg ugyanazon az áron elérhető, mint a hagyományos energia Németországban, Olaszországban, Spanyolországban - jelentés 3.

Ennek a résznek a vizsgálata során a kutatók a szokásos 30 kilowatt-os napenergia-rendszert vizsgálták, valamint értékelték a "leveled energia költséget" (LCOE). A LCOE számlák minden olyan tényezőt tartalmaznak, amely hozzájárul a teljes villamos energia árához, mint például: telepítés, karbantartás, amortizáció és a beruházás.

Az Eclareon megnézte a LCOE napenergiát Brazíliá-ban, Chile-ben, Franciaország-ban, Németország-ban, Olaszország-ban, Mexikó-ban és Spanyolország-ban. Megállapította, hogy az egész fórumon a LCOE esett az elmúlt néhány évben, bár kevésbé drámai módon. Bizonyos országokban jól működik a napenergia infrastruktúra, mint pl. Olaszország-ban, Németország-ban és Spanyolország-ban. Brazíliá-ban, Chilé-ben és Mexikó-ban még mindig akadályozó tényező a magas telepítési költségek.

0 Tovább

A napenergia jelenleg ugyanazon az áron elérhető

A napenergia jelenleg ugyanazon az áron elérhető, mint a hagyományos energia Németországban, Olaszországban, Spanyolországban - jelentés 2.

Azonban a tanulmányelemzők szerint, a szabályozás rossz Spanyolországban is - akadályozzák a további fejlődést. Madridban a közelmúltban bevezetett szabályok negatívan hatnak a napelemek terjedésének. Amely kimondja, hogy illegális, hogy az emberek saját napelemmel termelnek áramot.

"Az olyan országokban, mint Olaszország és Németország, fenáll a paritás és a megfelelő szabályozás, napelemes rendszereknél (fotovoltaikus rendszerek), az önfogyasztás életképes, költséghatékony és fenntartható villamosenergia-termelési alternatíva," mondta David Pérez, a tanulmány felelős szerkesztője.

0 Tovább

A napenergia jelenleg ugyanazon az áron elérhető, mint a hagyományos energia ...

A dolgozók 320 négyzetméteres tetőn telepítenek napelemeket egy tanyán egy pajtán Binsham közelében Landshut-ban, Németország-ban. (Reuters / Michaela Rehle)

A napenergia jelenleg ugyanannyiba kerül, mint a hagyományos módon termelt villamos energia Németországban, Olaszországban és Spanyolországban, közli a jelentés. A kutatás arra figyelmeztetett azonban, hogy a magas telepítési költségek akadályozzák más országokban a napelem rendszerek elterjedését.

Az elemzést egy tanácsadó cég Eclareon végeztette, egy nemzetközi csoporttal a fenntartható energetikai fejlődés érdekében, a kérdés az volt, hogy milyen mértékben határozza meg a napenergia az integrált energiapiacot. Elmúltak már azok az idők, amikor a megtermelt villamos energia és a napelemek lényegesen többe kerülnek, mint a hagyományosan előállított energia. Olaszország, Spanyolország és Németország már elérte az energia paritást.

0 Tovább

Napelemes világítás India legszegényebb közösségeiben 6.

Megtámadja azt az általános elképzelést, hogy a piramis alján nincs vásárlóerő, de. "Van pénz", Shah ragaszkodik hozzá, (bár nem túl sok). "De ők a legkegyetlenebb fogyasztók a Földön, mert van egy alternatív költség, ahol sok pénz megy el."

A kulcs a fizetési hajlandóság, ő folytatja. E célból Frontier Markets nemrég létre hozott partnereként az International Finance Corporation-el egy figyelemfelkeltő kampányt a napenergia, napelem előnyeiről. A nyilvánosság és az IFC Lighting ázsiai kezdeményezés, amelynek célja, hogy a napelemes világítás 400 millió indiai háztartásba megvalósuljon. Ez egy ambiciózus cél.

0 Tovább

Napelemes világítás India legszegényebb közösségeiben 5.

"Ha ül Delhiben egy személy, aki megvett egy terméket Rajasthan faluban, hogyan fogja cserélni, a terméket, ha elromlott? Hogy oldod meg Te és, hogy oldja meg ő" kérdezi. "Az eladás utáni szolgáltatás nagyon fontos, mert felelősséggel kell legyen, amit eladott."

Az ár nagyon fontos amikor eladja az alacsony jövedelmű közösségeknek - ez nagyon kritikus. A fizetésimérleget figyelembe véve a fogyasztók jellemzően kevesebbet költenek, mint 3453 indiai rúpia (£ 34) az árukra és szolgáltatásokra havonta. Shah: a napelem napenergia lámpák kiskereskedelmi ára 645 rúpia (£ 6). Ez csak arról szól, hogy megfizethető. A mintegy 6000 rúpiás (£ 59) Pico otthoni világítás egységek valószínűleg már nem, a drágasága miatt. Mert ezeket a nagyobb értékű termékeket, Shah azt gondolja, hogy egy alacsony kamatozású hitel lehetőséggel elérhető áron tudnák kínálni non-profit vagy mikrofinanszírozási partnerrel a jövőben. Így a napelemek is tért hódítanának.

0 Tovább

napelem

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek