Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napelemes világítás India legszegényebb közösségeiben 4.

Shah talán tudja, kik az ő alacsony jövedelmű ügyfelei, és milyen energiaszükségletei vannak, de a nehéz kérdés, hogy hogyan lehet megnyerni őket, hogy a megfelelő termékeket vásárolják. A legtöbb esetben a vállalatok kezelik az úgynevezett "utolsó mérföld" problémáját, léteznek pl. vándor értékesítők. Alapvetően valaki egy hátizsákkal jár-kel, házról házra és eladja a terméket, ahogy Shah mondja.

Ez sem skálázható, sem fenntartható. Ehelyett Frontier Markets úgy döntött, hogy működjenek együtt a meglévő kis kiskereskedők a cél közösségekben, amely üzlet-tulajdonosok termékeit hitelre megvásárolhatják. "Lényegében, átalakításba kezdtünk a meglévő tégla-és habarcs boltokban, hogy felhasználják napelem segítségével a napenergiát a boltokban", Shah mondja. Frontier Markets hat darab ügyfélszolgálati központot hozott létre, minden közeli közösségekben, ahol működnek.

0 Tovább

Napelemes világítás India legszegényebb közösségeiben 2

A mai napig, a Frontier Markets 20.000 db nulla szén-dioxid kibocsátású világító egységet telepített 185 kiskereskedelmi ponton. Alacsony költségű napelemes lámpák és fáklyák tartalmazzák a legtöbb cég értékesítéseit, bár a termékskála magában foglalja a kifinomult otthoni világítási rendszereket, és még közvilágítást is.

A Napelemek nem újak Indiában. A legtöbb napenergia gyártónak nincs Indiában kapacitásuk és a tudás hozzáférés nehezen elérhető a szektorban, azt mondják: "A kiskereskedő vagy a forgalmazó még ma sem tudja, hogy az ügyfelek fontosak. Ők csak a termékek dömpingjét hajtják a piacon."

0 Tovább

napelem

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek